«Ξεμπούκωσε» με Σεσίνια, Ζεκίνια!

Με τέρματα του Ζεκίνια και του Σεσίνια, η ΑΕΛ πήρε την πρώτη της νίκη στο AEL FC Arena, καθώς επιβλήθηκε της Παναχαϊκής με 2-1 μπροστά σε περίπου 9.000 οπαδούς της.

Με τέρματα του Ζεκίνια και του Σεσίνια, η ΑΕΛ πήρε την πρώτη της νίκη στο AEL FC Arena, καθώς επιβλήθηκε της Παναχαϊκής με 2-1 μπροστά σε περίπου 9.000 οπαδούς της.

Δίκαιη η επικράτηση της Λάρισας, που είχε ουσία στο παιχνίδι της σε αντίθεση με τα τρία προηγούμενα εντός έδρας ματς, στα οποία έμεινε στο 0-0. Από την άλλη, η ομάδα του Ηλία Φυντάνη έδειξε καλά στοιχεία και ήταν η πρώτη που προσπάθησε να παίξει μπάλα στο… σπίτι των Θεσσαλών ωστόσο δεν απέφυγε την τρίτη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες μακριά από την Πάτρα.

Οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους Αχαιούς. Μάλιστα, μετά από. 281 αγωνιστικά λεπτά στο AEL FC Arena στη Φούτμπολ Λιγκ, η ΑΕΛ κατάφερε να σκοράρει μπροστά στο κοινό της καθώς στο 11′ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες, ο Ζεκίνια με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό άλλαξε την εικόνα του ματς αφού οι Αχαιοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν την αμυντική τακτική τους και να ανοιχτούν. Το παιχνίδι «άνοιξε» και οι δύο αντίπαλοι βρήκαν χώρους και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες.
Εντούτοις, το τέρμα ήρθε και πάλι από την πλευρά των «βυσσινί». Συγκεκριμένα, στο 41′ ο Σεσίνια σκόραρε -και αυτός με κεφαλιά- αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Κατσιαρού από την αριστερή πλευρά.

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος αλλά στο 60′ τα δεδομένα άλλαξαν σε βάρος της καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αραμπατζής για μαρκάρισμα στον Ντίνα. Ο τελευταίος στο αμέσως επόμενο λεπτό είχε σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου.

Η ομάδα του Κόουλμαν στη συνέχεια κρατούσε με ευκολία το υπέρ της σκορ. Εντούτοις, στο 86′ μετά από σουτ του Ατματζίδη στο δοκάρι, ο Κεβαλίδης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Το μόνο που κατάφερε, όμως, ήταν «χαλάσει» το μηδέν παθητικό που διατηρούησε η Λάρισα στο Πρωτάθλημα και να αγχώσει τους πολυπληθείς φίλους της, οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα πανηγύρισαν την πρώτη νίκη των «βυσσινί» στο AEL FC Arena.

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας (64′ Παπαγεωργίου), Γκονζάλες (80′ Χασομέρης), Μπόα Μόρτε, Σεσίνια (87′ Τσιμπάμπα), Ζεκίνια.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοκκίνης (46′ Κοιλιάρας), Πακάλτσης (46′ Κυβελίδης), Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Μενδρινός (79′ Ατματζίδης), Ουρτάδο, Ντίνας, Φουρτάδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.