Αρχίζει το ντέρμπι

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι του Αρη με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 19:30, Novasports 1 και HD) άρχισε με τη διάθεση των εισιτηρίων στον κόσμο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι του Αρη με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 19:30, Novasports 1 και HD) άρχισε με τη διάθεση των εισιτηρίων στον κόσμο ο οποίος, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, θα μπορεί να προσέρχεται στα σημεία πώλησής τους και να τα προμηθεύεται. Οι φίλαθλοι των κιτρίνων ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης», βοηθώντας έτσι, μ΄ αυτό τον τρόπο, την ομάδα τους για ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης στις 19:30. Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE (σήμερα ως  τις 21:00, αύριο από τις 10 ως τις 15:00 και την ημέρα του αγώνα από το πρωί στα εκδοτήρια).

Η τιμή τους είναι: Για τις θύρες 1,3 και 4 κοστίζουν 15 ευρώ, για τις θύρες 2,5 και 6 το κόστος είναι 25 ευρώ. Για την θύρα 9 το κόστος είναι 30 ευρώ και για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 60 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και από το www.arisfc.gr μέσω της υπηρεσίας e-ticketing. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω της διεύθυνσης:(http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html )

Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα έχουν την δυνατότητα της υπηρεσίας printathome. Γιαπερισσότερεςπληροφορίεςστοτηλέφωνο 2310 318463 begin_of_the_skype_highlighting              2310 318463      end_of_the_skype_highlightingστο ARIS MOBILE»

Σε καραντίνα ο Πρίττας

Μόνος του θα προπονείται, πλέον, ο Σάκης Πρίττας, μετά από απόφαση του Μίχαλ Πρόμπιερζ. Οι σχέσεις των δύο ανδρών, μετά τις εκατέρωθεν δηλώσεις δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις τον Ιανουάριο, αν κάτι δεν αλλάξει δραματικά. Θυμίζουμε τη δήλωση περί απαξίωσής του από τον προπονητή, που έκανε ο μέσος του Αρη στην ιστοσελίδα της Superleague και την απάντηση του Πρόμπιερζ, μέσω της NOVA,για διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ τους.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγνωστικό κομμάτι, ενόψει Παναθηναϊκού, η τελευταία δυνατή προπόνηση της Παρασκευής θα αποτελέσει τον μπούσουλα του 39χρονου τεχνικού γι αυτό το ματς. Στη διάθεσή του δεν βρίσκονται οι τραυματίες Κατίδης, Γκαρσία, Πορτίγια, Σηφάκης,Γιακούποβιτς, κατά 90% ο Καζναφέρης και φυσικά ο Πρίττας. Μετά το τέλος της προπόνησης, όπως το συνηθίζει ο Πολωνός, θα ανακοινώσει και την αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.