Ετοιμάζει πολλές αλλαγές

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Νικός Κωστένογλου την ΑΕΚ στον αγώνα της Πέμπτης με την Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Νικός Κωστένογλου την ΑΕΚ στον αγώνα της Πέμπτης με την Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ
Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να ξεκουράσει τους παίκτες που ουσιαστικά «τραβάνε το κουπί» στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι η Ένωση έχει αποκλειστεί θα δοκιμάσει αρκετούς νέους παίκτες.
Τουλάχιστον αυτό έδειξε στις δοκιμές της προπόνησης που έγινε την Τρίτη στα Σπάτα, όπου ο Κωστένογλου δοκίμασε σχήμα με τον  Κωνσταντόπουλο στο τέρμα, δεξιά τον Τσουκαλά, αριστερά τον Εγγλέζου και κεντρικό δίδυμο τους Μανωλάς Χελγκανσον. Στη μεσαία γραμμή δοκίμασε τους Μάκο και Κάλα σε ρόλο αμυντικών χαφ, αριστερά τον Κλωναρίδης, δεξιά τον Μπέρνς και τον Γκερέιρο πίσω από τον προωθημένο Σιαλμά στο κλασικό 4-2-3-1.
Πριν την προπόνηση ο Νίκος Κωστένογλου σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τόνισε την σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν όσοι αγωνιστούν «Να είμαστε σοβαροί στο ματς με την Αντερλέχτ, άσχετα με το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια. Είναι μια ευκαιρία να δείξετε ότι αξίζετε να παίζεται. Ακολουθεί για μας ένα ματς για το πρωτάθλημα με την Κέρκυρα το οποίο πρέπει να το βλέπετε σαν ντέρμπι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.