Λουίς Ενρίκε: «Μου είπαν πως είναι πέναλτι»

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως λανθασμένα δε δόθηκε πέναλτι στη Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως λανθασμένα δε δόθηκε πέναλτι στη Μπαρτσελόνα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» υπογράμμισε πως η ομάδα του δε θα σταθεί στη συγκεκριμένη φάση, παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν από την πλευρά των φιλάθλων του. 

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε αρχικά: «Δεν έχω εικόνα για τη φάση του πέναλτι. Μου είπαν πως ήταν χέρι και έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, συγχαίρουμε την Ατλέτικο για την πρόκρισή της».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Καταλανών υπογράμμισε: «Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε, αν και ίσως να μην πιστεύαμε πως η Ατλέτικο θα κάτσει τόσο πίσω. Δεν ήμασταν στην καλύτερη μέρα μας και είναι προφανές πως δεν διανύουμε και την καλύτερη περίοδό μας, αλλά πρέπει να ανασυνταχθούμε για τους άλλους δύο στόχους μας. Σίγουρα, θέλαμε να προχωρήσουμε κι άλλο και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και ξέρουν πως δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.