Περιμένοντας την Μπάρτσα

Ένα «φανταστικό, συναρπαστικό παιχνίδι» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και έπαθλο την πρωτιά του όγδοου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ένα «φανταστικό, συναρπαστικό παιχνίδι» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και έπαθλο την πρωτιά του όγδοου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο επιθετικός της Μίλαν, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ παραδέχτηκε ότι οι «ροσονέρι» θα υποδεχτούν την καλύτερη ομάδα του κόσμου.
 
«Χωρίς αμφιβολία θα αντιμετωπίσουμε την κορυφαία ομάδα του πλανήτη. Ο ήξερα όται έφευγα από εκεί, ότι άφηνα πίσω μου την καλύτερη ομάδα. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι η φυγή μου ήταν η καλύτερη λύση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από τα μετέπειτα αποτελέσματα και των δυο μας.
 
Ο Σουηδός επιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στο «Καμπ Νόου». «Ανυπομονούσα για εκείνο τοπαιχνίδι. Είχα προπονηθεί πολύ σκληρά, αλλά τραυματίστηκα μία ημέρα πριν την αναχώρηση. Ημουν απογοητευμένος, αλλά κατά τη γνώμη μου το να αγωνίζεται κανείς απέναντι σε μία πρώην ομάδα του δεν έχει τίποτα το προσωπικό. Εχει βέβαια συναισθηματική αξία, είναι σημαντικός αγώνας, αλλά τελικά δεν είναι παρά άλλο ένα παιχνίδι», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.