Ο παραγωγός του “Despicable Me” ανανεώνει το franchise του “Shrek”

Όταν αποφασίσει αν θα κάνει reboot ή όχι...Το franchise "Shrek" και η spin-off ταινία του, "Puss...

Όταν αποφασίσει αν θα κάνει reboot ή όχι…

Το franchise “Shrek” και η spin-off ταινία του, “Puss in Boots”, πρόκειται να λάβουν reboot, επιθεωρημένα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Illumination Animation και παραγωγό του “Despicable Me”, Chris Meledandri.

Όπως αναφέρεται από το Variety, στον Meledandri ζητήθηκε, εκ μέρους της Universal Pictures, να ανακαλύψει νέες ιστορίες για τους αναγνωρίσιμους, κεντρικούς χαρακτήρες του franchise. Σε ένα άλλο δημοσίευμα του Variety, σχετικό με τον Meledandri και την πορεία του στον χώρο του animation, αποκαλύφθηκε πως ο ίδιος σκοπεύει να κοιτάξει ξανά προς τις προϋπάρχουσες ταινίες, χωρίς να τις ‘ανακαινίσει’ εντελώς. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο παραγωγός σκοπεύει να διατηρήσει το ίδιο voice cast, όπου ο Mike Myers δάνεισε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή Shrek, ο Eddie Murphy στον ομιλητικό γάιδαρο Donkey και ο Antonio Banderas στον ακαταμάχητο γάτο Puss in Boots.

“Όταν κοιτάς πίσω στις φωνητικές ερμηνείες είναι καταπληκτικές, και ενώ σίγουρα θα μπορούσες να ανοίξεις μια υπόθεση για μία πλήρη επανεφεύρεση, βρίσκω τον εαυτό μου να ανταποκρίνεται στα δικά μου νοσταλγικά συναισθήματα που θέλουν να επιστρέψουν σε αυτή την απαθανάτιση των χαρακτήρων”, δήλωσε ο Meledandri. “Η πρόκληση για εμάς ήταν να βρούμε κάτι που πραγματικά δεν δίνει απλώς την αίσθηση μίας ακόμα ταινίας σε μία σειρά από sequels”.

Η DreamWorks Animation, που βρισκόταν πίσω από την αρχική ταινία “Shrek” του 2001, εξαγοράστηκε από την Comcast του NBCUniversal το 2016, και έκτοτε ο Meledandri επιλεγόταν να επιβλέπει τη DreamWorks όπως και την Illumination- αν και πλέον λειτουργεί περισσότερο σε συμβουλευτικό ρόλο για τη DreamWorks.

Επειδή και τα δύο προαναφερόμενα studio λειτουργούν ξεχωριστά, φαίνεται πως η DreamWorks θα συνεχίσει να δουλεύει με το σύμπαν του “Shrek”, παραβλέποντας την ανανεωμένη μορφή που θα έχει στο μέλλον. Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο αν το λεγόμενο reboot θα επανεκκινήσει την ιστορία των προηγούμενων ταινιών, ή αν απλώς θα απομακρυνθεί από τα σενάρια που είδαμε στις πιο πρόσφατες ταινίες της σειράς.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.