Ο διακόπτης πρέπει να γυρίσει σε mode πρωταθλήματος

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι δεν έκαναν το …ποδαρικό που ήθελαν στη νέα χρονιά και η ήττα από τη Λαμία στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας άφησε λίγα σημάδια …προβληματισμού. Όπως συνηθίζουν να λένε στο χώρο του ποδοσφαίρου: “Είτε κερδίζεις έναν αγώνα, είτε μαθαίνεις από αυτόν”.  Καλό θα ήταν για τη νεανική ομάδα του Τριφυλλιού να μάθει από τα αρκετά λάθη που έγιναν στη Λαμία και να γυρίσουν άμεσα το …διακόπτη σε mode ελληνικού πρωταθλήματος, γιατί το απόγευμα της Κυριακής θα δώσουν ένα ιδιαίτερο απαιτητικό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Η Ξάνθη …απειλεί την ομάδα του Γιώργου Δώνη! Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα! Η Ξάνθη μπορεί να κάνει τη “ζημιά” στον Παναθηναϊκό και η αναμέτρηση με τους Ακρίτες χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η αλήθεια είναι ότι οι Πράσινοι σπάνια είχαν μέσα στη σεζόν κακή εικόνα στην έδρα τους, ενώ και η βαθμολογική συγκομιδή είναι εξαιρετική στο ΟΑΚΑ με έξι νίκες και μόλις μια ισοπαλία (στο ντέρμπι με την ΑΕΚ).  Όμως η πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος, η “μουδιασμένη” εμφάνιση στο Κύπελλο, καθώς και τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε το Τριφύλλι το τελευταίο διάστημα, έχουν βάλει νέα δεδομένα στο …τραπέζι. 

Οι Ακρίτες προέρχονται από ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, έχουν πλέον “δέσει” ως σύνολο και το συγκεκριμένο ματς δεν έχει καμία σχέση με αυτό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το ματς, ο Παναθηναϊκός ήταν ο άγνωστος – Χ της λίγκας, ωστόσο τούτη τη φορά η ομάδα του Ράσταβατς ξέρει τι να περιμένει στο γήπεδο. 

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε – με την εξαιρετική του πορεία και τα θετικά αποτελέσματα – να επανακτήσει το σεβασμό και την προσοχή των αντιπάλων του. Όταν θα μπορέσει – σε βάθος χρόνου – να προκαλέσει και αγωνιστικό…φόβο, τότε το Τριφύλλι θα έχει επανέλθει στην κανονικότητα. Την Κυριακή μπορεί να γίνει το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.