Άσχημα μαντάτα για Κωνσταντινίδη

Ο οπισθοφύλακας του Άρη έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση στο γόνατο, όπως έδειξε η μαγνητική που έκανε σήμερα (21/1), οπότε θα μείνει καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης - Δεύτερη φορά πρόβλημα στο ίδιο πόδι...

Η ατυχία που κυνηγάει τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη από τον καιρό που ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ ακόμη δεν λέει να τον αφήσει ακόμη και τώρα, που μεταπήδησε στον συμπολίτη Άρη. Στη Λάρισα χθες (20/1) ο Έλληνας οπισθοφύλακας υπέστη δεύτερη φορά ζημιά στο ίδιο γόνατο, που δείχνει σοβαρή όπως την πρώτη φορά, όταν φορούσε την ασπρόμαυρη φανέλα.
Η μαγνητική που έκανε σήμερα ο Κωνσταντινίδης έδειξε ότι έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση, όπως έλεγε η ιατρική διάγνωση από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να κάνει επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Αν μπει στο χειρουργείο, είναι κάτι που θα αποφασίσει ο ίδιος ο παίκτης μετά από συνομιλία που θα έχει με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή.
Στην περίπτωση που ο Κωνσταντινίδης αποφασίσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με επέμβαση, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 8 μήνες. Αν το αντιμετωπίσει με θεραπευτική αγωγή, τότε η αποχή θα είναι χρονικής διάρκειας 1,5 έως 2 μήνες. Βεβαίως, άλλο προβλέπεται ότι θα είναι το αποτέλεσμα στη μία περίπτωση και άλλο στην άλλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.