Γαλανόπουλος: «Σε λίγα χρόνια έχω ζήσει τα πάντα» (video)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα του Novasports για όσα έχει ζήσει στην ΑΕΚ, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα του Novasports για όσα έχει ζήσει στην ΑΕΚ, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στους Ηλία Βλάχο και Γρηγόρη Παπαβασιλείου:

Για το κλίμα στην ΑΕΚ: «Είναι εορταστικό το κλίμα, αλλά από τις αρχές της εβδομάδας έχουμε σοβαρευτεί και είμαστε ξανά σε ρυθμούς αγώνα πρωταθλήματος. Πολλοί λένε ότι το ματς με τον Απόλλωνα θα είναι φιέστα, αλλά εμείς το βλέπουμε σαν τελευταίο τεστ πριν από τον τελικό».

Για το μπάρμπεκιου:
«Δεν ήταν πάρτι, ήταν κάτι σαν γεύμα που μας πρόσφερε ο προπονητής. Δεν θα πω ποιος έφαγε περισσότερο».

Για το πόσο εύκολη είναι η προσγείωση:
«Είναι δύσκολη η προσπάθεια του κόουτς να κρατήσει το μυαλό μας εδώ. Μετά από μία τόσο μεγάλη επιτυχία όλοι είμαστε στα ουράνια ψυχολογικά και γι’ αυτό που ζήσαμε με τον κόσμο, ήταν υπέροχο. Είμαστε όμως μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες και έχουμε σαν στόχο και τα δύο τρόπαια. Πρέπει να σοβαρευτούμε, το έχουμε κάνει ή τουλάχιστον προσπαθούμε, για να δώσουμε το 100% για το Κύπελλο».

Για όσα έχει ζήσει στην ΑΕΚ
: «Είμαι στην ΑΕΚ από το 2010 και τις Ακαδημίες. Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια έχω ζήσει τα πάντα, την ομάδα να πέφτει στην Γ’ Εθνική και να ξαναβρίσκει τον παλιό καλό της εαυτό με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα. Δεν περίμενα να το ζήσω σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είναι ένα όνειρο που εκπληρώνεται».

Για τα ματς που ξεχώρισε:
«Η άποψη των περισσότερων είναι ότι μετά το ματς στο Καραϊσκάκη και την ανατροπή που κάναμε, δείξαμε σε όλους ότι πάμε για το πρωτάθλημα, ότι έχουμε τα κότσια ότι κι αν συμβεί στο παιχνίδι, εντός ή εκτός έδρας, να το ανατρέψουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το αν το ρόστερ της ΑΕΚ είναι γεμάτο:
«Από την αρχή της χρονιάς ήταν μία πρόκληση για μας, όλοι πίστευαν ότι το ρόστερ δεν ήταν αρκετό ή ότι στην μέση της χορνιάς δεν θα είχαμε ενέργεια λόγω και της Ευρώπης. Όμως και στους τρεις στόχους έχουμε σταθεί αντάξιοι των προσδοκιών, κάναμε καλή παρουσία στην Ευρώπη, πήραμε πρωτάθλημα και είμαστε στον τελικό Κυπέλλου, οπότε δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα νομίζω».

Για το μήνυμα στον κόσμο εν’ όψει τελικού:
«Έχει γίνει πολύς ντόρος γι’ αυτό το παιχνίδι, με όλα όσα συμβαίνουν. Είναι δύο μεγάλες ομάδες, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ελπίζω να είναι ένας καλός αγώνας χωρίς επεισόδια όπως πέρσι και να κερδίσει όποιος αξίζει».

Για το που υπερτερεί η ΑΕΚ:
«Είναι καλύτερη στην χημεία, σαν ομάδα μεταξύ μας. Όχι μόνο οι 11 που παίζουν αλλά όλοι οι παίκτες και όλα τα άτομα όπως οι προπονητές, οι φυσιοθεραπευτές, οι φροντιστές, οι γυμναστές. Αυτό βγαίνει προς τα έξω, δεν παρατάμε τίποτα, δεν ξεχωρίζει κάποιος, μπορεί οι επιθετικοί να βάζουν τα γκολ αλλά φαίνεται η συλλογική δουλειά».

Για τους πολυθεσίτες
: «Εχουμε πολλά ”εργαλεία” και είναι από τα κλειδιά για μας. Ο καθένας παίζει 2-3 θέσεις και αυτό έχει βοηθήσει τον κόουτς και του έχει λύσει τα χέρια. Έχει επίσης μπερδέψει και τους αντιπάλους γιατί δεν ξέρουν ακριβώς τι σύστημα παίζουμε και δεν μπορούν να προσαρμοστούν».

Για την Εθνική:
«Δεν περιμένεις τίποτα, απλά ελπίζεις και ζεις με την φιλοδοξία να βρεθείς κάποια μέρα εκεί. Είμαι στην Ελπίδων, αλλα όταν υπάρχει το σκαλοπάτι της Ανδρών είναι η ανώτατη προσδοκία ενός παίκτη κι ελπίζω κι εγώ να βρεθώ κάποια στιγμή εκεί και να παίξω».

Για τον Μάνταλο
: «Σιγά – σιγά ανεβάζει ρυθμούς, μην τον δούμε και στον τελικό. Έτοιμος είναι».

Για την ήττα της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο στην Τρίπολη
: «Ήταν ένα παιχνίδι κομβικό γιατί θα βγαίναμε μπροστά. Κάναμε μία ήττα με κατεβασμένα χέρια, όμως δεν είχε τελειώσει τίποτα. Είχαμε και την Ευρώπη που μας έφερνε και λίγη κούραση, αλλά καταφέραμε να το ισορροπήσουμε και να βρεθούμε εδώ που είμαστε σήμερα».

Για την ΑΕΚ στο μπάσκετ
: «Παίζω μπάσκετ αραιά και που αλλά μου αρέσει. Εννοείται ότι τα παιδιά διανύουν μία φανταστική χρονιά, είναι κάτι πρωτόγνωρο και τους εύχομαι ό, τι καλύτερο. Είναι κοντά στην ομάδα μας κι εμείς είμαστε κοντά τους και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο. Θα προσπαθήσω να είμαι στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.