“Σκοινοβατούμε…”

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο Νίκος Κωστένογλου από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και ζήτησε να βρεθεί μια λύση σύντομα.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο Νίκος Κωστένογλου από την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και ζήτησε να βρεθεί μια λύση σύντομα. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε κάλεσμα στους μετόχους να δραστηριοποιηθούν ξανά για να σώσουν την ομάδα.

«Σκοινοβατούμε κάθε μέρα. Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα στην ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει καθημερινά. Πάγια θέση μου είναι όχι σε μετεγγραφές, αλλά τώρα χάνουμε παίκτες μας από το ρόστερ και δεν μπορούμε να προωθήσουμε άλλους από τις Ακαδημίες. Όσους έχουμε τους αξιοποιούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση και για αυτό λέω συγχαρητήρια στα παιδιά» είπε ο Κωστένογλου μετά το 1-1 με τον Εργοτέλη.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω μιζέρια, παρότι έχουμε πρωτόγνωρα προβλήματα για την ιστορία και το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση και σύντομα. Υπερβάλλουν εαυτούς τα παιδιά. Στην επανάληψη θα μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2, αλλά δεν το πετύχαμε. Καθημερινά ξεκινά η προπόνηση και δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και να δραστηριοποιηθούν κάποιοι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πικραμένοι γιατί έβαλαν πολλά λεφτά και τα έχασαν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.