Φινάλε με… Δόξα (vid)

Η Δόξα Δράμας αποχαιρέτησε την Σούπερ Λιγκ με ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα καθώς ήρθε ισόπαλη στο Καυτανζόγλειο με την ΑΕΚ (1-1). Οι Δραμινοί προηγήθηκαν με τον Κυβελίδη ωστόσο η Ένωση ισοφάρισε με τον Λεονάρντο.

Η Δόξα Δράμας αποχαιρέτησε την Σούπερ Λιγκ με ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα καθώς ήρθε ισόπαλη στο Καυτανζόγλειο με την ΑΕΚ (1-1). Οι Δραμινοί προηγήθηκαν με τον Κυβελίδη ωστόσο η Ένωση ισοφάρισε με τον Λεονάρντο.


Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μάκο-Καφέ, στους τραυματίες Κοντοέ, Σιαλμά, Ρίκκα και στον ανέτοιμο Δέλλα, ενώ το ίδιο διαπίστωσε σήμερα και για τον Κλωναρίδη, που ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή.


Έτσι λοιπόν θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τις επιλογές του… μετρημένα κουκιά. Κάτω από τα δοκάρια πήρε θέση ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Εγγλέζου, Μπουγαΐδης, Μανωλάς και Αργυρίου. Στα χαφ βρέθηκαν οι Βάργκας-Φούντας, στην τριάδα μπροστά τους οι Λεονάρντο (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Κάρλος (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Λυμπερόπουλος.


Το βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν ήταν. ισχυρό για τους δύο αντιπάλους, κάτι που έκανε υποτονικό τον ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος των πρώτων 45 λεπτών. Κάποια απειλητικά σουτ του Κυβελίδη από τη μία πλευρά και του Λεονάρντο από την άλλη, έδωσαν κάποιες πινελιές. πνοής στην αναμέτρηση. 


Τελικά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον αναμενόμενο τρόπο, δηλαδή χωρίς τέρματα, παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ είχε ανούσια υπεροχή.


Οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκε να ξεκινούν πιο δυναμικά το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν αρχικά στο 52′ με τον Ουέλινγκτον και στη συνέχεια άνοιξαν το σκορ, μετά το σοβαρό λάθος του Μανωλά και το ψύχραιμο πλασέ του Κυβελίδη.


Η είσοδος του Γκούντγιονσεν που επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από αρκετούς μήνες ξεπερνώντας τον σοβαρό τραυματισμό του (είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά κόντρα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του πρώτου γύρου) και η αλλαγή στην επιθετική διάταξη της ΑΕΚ, έκανε τους φιλοξενούμενους περισσότερο απειλητικούς και η ισοφάριση δεν άργησε.


Συγκεκριμένα, στο 70ο λεπτό ο Λεονάρντο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε.


Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η Ένωση επιχείρησε να φέρει… τούμπα το ματς ωστόσο η Δόξα αμύνθηκε με πάθος και το φινάλε τη βρήκε να ολοκληρώνει τη χρονιά και να αποχαιρετά την Σούπερ Λιγκ, με ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. 


Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα από το Match  Center του Novasports.gr


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 30η
Αγώνας: Δόξα Δράμας-ΑΕΚ
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο Στάδιο»
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)


Οι συνθέσεις:


Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Λίμα, Γκαρακλίδης, Αμπουμπακαρί, Κουμπρόγλου, Κατσικογιάννης, Κυβελίδης, Τσιμπλίδης, Ουέλινγκτον.


ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Αργυρίου, Εγγλέζου, Μανωλάς, Μπουγαϊδης, Βάργκας, Φούντας, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.