Τόπο στα νιάτα

Εκπλήξεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ετοιμάζει ο Νίκος Κωστένογλου για το ματς κόντρα στη Δόξα Δράμας. Εγγλέζου, Φούντα, Μπουγαϊδη δοκίμασε με την ομάδα των βασικών ο Έλληνας τεχνικός.

Εκπλήξεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ετοιμάζει ο Νίκος Κωστένογλου για το ματς κόντρα στη Δόξα Δράμας. Εγγλέζου, Φούντα, Μπουγαϊδη δοκίμασε με την ομάδα των βασικών ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης ο Κωστένογλου ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κατά διαστήματα έκανε πράξη τη συγκεκριμένη δέσμευση, με την παρουσία είτε του Κλωναρίδη, είτε του Μπουγαϊδη, είτε του Φούντα στην ενδεκάδα. Όπως φαίνεται, δεν αποκλείεται στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να δούμε και τους τρεις στην ίδια ενδεκάδα, αλλά και τον Νίκο Εγγλέζου, ο οποίος αν και πήρε μία ευκαιρία σε ευρωπαϊκό ματς από τον Μανόλο Χιμένεθ, στη συνέχεια ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός αποστολής από τους περισσότερους αγώνες.

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο στάδιο, ο Νίκος Κωστένογλου έδειξε ορισμένες απ’ τις σκέχεις του σε ότι αφορά στο αρχικό σχήμα. Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τον Κωνσταντόπουλο στα δοκάρια και τους Μανωλά – Μπουγαϊδη στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα έβαλε δεξιά τον Αργυρίου και αριστερά έκανε την έκπληξη με τον Εγγλέζου, αφήνοντας εκτός της συγκεκριμένης δοκιμής τον Καράμπελα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση ο Φαμπιάν Βάργκας και ο Ταξιάρχης Φούντας (Καφές και Μάκος είναι τιμωρημένοι), ενώ μπροστά τους αγωνίστηκε ο Ρότζερ Γκερέϊρο. Δεξιά έπαιξε ο Κάρλος, αριστερά ο Λεονάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή μετά από δύο αγώνες.

Απ’ τη συγκεκριμένη δοκιμή ενδεκάδας απουσιάζει το όνομα του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος δε συμμετείχε στο δίτερμα για προληπτικούς λόγους, αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Επειδή όμως δίνει κανονικά το παρών στην αποστολή, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στους πρώτους έντεκα της αναμέτρησης. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πάει δεξιά στην επιθετική τριάδα ο Λεονάρντο, με έναν εκ των Κάρλος ή Γκερέϊρο να μένει εκτός βασικού σχήματος.

Όπως είναι γνωστό, στην αποστολή του δικεφάλου δίνει και πάλι το παρών μετά τις 15 Οκτωβρίου και ο Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν, ο οποίος όλα δείχνουν ότι στο β’ ημίχρονο θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην επίθεση της ΑΕΚ, κατά κάποιο τρόπο ως …πρόβα πριν τα πλέϊ οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.