“Πληρώσαμε την κοιλιά”

Ο Σωτήρης Νίνης απέδωσε στην "κοιλιά" που έκανε ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι την απώλεια του φετινού τίτλου.

Ο Σωτήρης Νίνης απέδωσε στην “κοιλιά” που έκανε ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι την απώλεια του φετινού τίτλου. Μιλώντας μετά το 2-0 στην Τρίπολη ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στα διοικητικά προβλήματα και στο καθήκον των παικτών. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας:
«Η ομάδα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε καλό δρόμο. Δεν σκεφτόμαστε τα διοικητικά, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό έχουμε υποσχεθεί. Θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να κατακτήσουμε τον μοναδικό στόχο που μας έχει απομείνει, την δεύτερη θέση στα play-off.

Θα έλεγα ότι είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία παιχνίδια, δεν πιστεύω ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια άξιζε να κάνουμε 3 ήττες σε 3 παιχνίδια. Δυστυχώς κάναμε κοιλιά σε αυτά τα παιχνίδια και το πληρώσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Για 21-22 αγωνιστικές, η ομάδα ήταν πρώτη, πήγαινε πολύ καλά, έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έκανε μια κοιλιά λογική, μετά από πολύ καιρό και το πληρώσαμε».

Για την διοίκηση:
«Το μήνυμα που στέλνουμε από την πλευρά μας κάθε φορά από τα αποδυτήρια είναι ότι είμαστε ενωμένοι. Βαδίζουμε σαν μια ομάδα και όχι ο καθένας ξεχωριστά και εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας. Θα παίξουμε στα play-off, γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε αφού υπάρχει πιθανότητα να παίξουμε στην Ευρώπη. Αν κατακτήσουμε την δεύτερη θέση θα είμαστε εντάξει.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα των άλλων ανθρώπων που διοικούν να δουν τι θα κάνουν. Σκεφτείτε οποιονδήποτε πήγαινε στη δουλειά του καθημερινά και ήξερε ότι η εταιρεία, στην οποία δουλεύει μάλλον θα βαρέσει. διάλυση και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει τα λεφτά του, ποια θα ήταν η ψυχολογία του; Νομίζω ότι μπορεί να με καταλάβει οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά και αμείβεται».

Για την προσωπική του κατάσταση:
«Σίγουρα έχω δουλέψει πάρα πολύ όλους αυτούς τους μήνες, κατά τη γνώμη μου δεν είμαι έτοιμος, αλλά πιστεύω ότι αν πάρω και άλλα παιχνίδια θα φτάσω στο 90% ετοιμότητας στα επόμενα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.