Η Ρεάλ του Ρονάλντο

Με διαφορά ασφαλείας θα πάει στο clasico της επόμενης αγωνιστικής η Ρεάλ, που νίκησε 3-1 τη Χιχόν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με διαφορά ασφαλείας θα πάει στο clasico της επόμενης αγωνιστικής η Ρεάλ, που νίκησε 3-1 τη Χιχόν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έφτασε τα 41 γκολ στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν, σπάζοντας το δικό του περυσινό προσωπικό ρεκόρ, αλλά και γενικότερο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι «μερένχες», που βρέθηκαν να χάνουν από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Λας Κουέβας στο 30′, έφτασαν τα 107 γκολ σε 22 παιχνίδια, ισοφαρίζοντας την καλύτερη αντίστοιχη επίδοση σε μια σεζόν. Η Ρεάλ ισοφάρισε πριν κλείσει το ημίχρονο, στο 37′ με τον Ιγκουαΐν και πήρε τη νίκη χάρη σε δύο γκολ στο φινάλε.

Ο Ρονάλντο στο 74′ έδωσε το προβάδισμα στη «βασίλισσα» και έδιωξε το άγχος από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τον Μπενζεμά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 82′. Η Χιχόν είχε μείνει με δέκα παίκτες από το 79′ λόγω αποβολής του Κανέγια.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πανηγύρισε μια νίκη ψυχολογίας ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή 21/4, αλλά και του πρώτου ημιτελικού του Champions League με την Μπάγερν στο Μόναχο που προηγείται.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Σαχίν (46′ Μπενζεμά), Οζίλ, Κεντίρα, Καγεχόν (46′ Ντι Μαρία), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (75′ Γκρανέρο)

ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Σουάρες, Κανέγια, Ιβάν Ερνάντεθ (46′ Ρικάρντο), Μποτία, Γκάλβεθ, Γκαρθία, Τρέχο, Ντε Λας Κουέβας (67′ Κολούνγκα), Λόρα, Σανγκόι (57′ Κάστρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.