Φλεβαράκης: «Σε φουλ φόρμα ο Ολυμπιακός»

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη.

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη. Ο τεχνικός του Ηλυσιακού τόνισε πως το έργο της ομάδας του στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου είναι αρκετά δύσκολη και πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αρχικά, ο Φλεβαράκης τόνισε: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μας, αφού ο Ολυμπιακός έρχεται σε πλήρη φόρμα και έπειτα από φουλ πρόγραμμα, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι περίπου ένα μήνα. Σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας, όμως από τη στιγμή που έτσι διαμορφώθηκε το πρόγραμμα δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά από το να προσαρμοστούμε».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με μια εμφάνιση ανάλογη με αυτές που κάναμε όλη τη σεζόν. Να είμαστε δηλαδή ανταγωνιστικοί, ακόμη και απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες, αν όχι την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσιάκος τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έχει βρει ρυθμό και παίζει μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Για μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δουλέψαμε σκληρά ώστε να μην επηρεαστούμε από την μεγάλη διακοπή στο πρόγραμμα μας και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε κλείνοντας θετικά μια καλή χρονιά για τον Ηλυσιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.