Μπάρλος: «Αποφασισμένοι να σώσουμε την ομάδα»

Ο Νίκος Μπάρλος, ανέφερε στο προσωπικό του blog, πως οι παίκτες του Λαυρίου είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να σωθεί η ομάδα.

Ο Νίκος Μπάρλος, ανέφερε στο προσωπικό του blog, πως  οι παίκτες του Λαυρίου είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να σωθεί η ομάδα. 

Αναλυτικά:

«Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω απ’ όλα! 

Παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος μήνας του χρόνου έκρυβε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για εμάς, όλοι στην ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τις ατυχίες. 

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Λαυρίου, δουλεύουμε σκληρά ώστε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. 

Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο όμως όταν δουλεύεις τόσο σκληρά και είσαι μια γροθιά εντός και εκτός παρκέ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. 

Η χρονιά ξεκινάει για εμάς με ένα ντέρμπι εκτός έδρας και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως τα Τρίκαλα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθήσαμε να εντάξουμε τα δύο νέα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να παίξουμε και πάλι σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες. 

Και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.