Προχωράει με Βιγιαφάνιες

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr η ΑΕΚ θέλει από τώρα να "κλείσει" τον μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού για το καλοκαίρι. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr η ΑΕΚ θέλει από τώρα να “κλείσει” τον μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού για το καλοκαίρι. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα.

Πράματα και θάματα κάνει φέτος ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Τελευταία χρονικά …παράσταση του Αργεντινού αποτέλεσε το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο οποίο ο Βιγιαφάνιες εκτός από το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε, έκανε σε πολλές περιπτώσεις άνω – κάτω την άμυνα των “πράσινων”.

Η ΑΕΚ έχει βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον Αργεντινό άσο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του novasports.gr, στην Ένωση έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, κάνοντας μάλιστα τις κινήσεις που απαιτούνται για να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Με βάση τα τωρινά δεδομένα όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη μετεγγραφική υπόθεση θα προχωρήσει το καλοκαίρι. Τότε που θα ολοκληρωθεί και ο δανεισμός του παίκτη από την Ιντεπετιέντε στον Παναιτωλικό.

Το συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες με τον σύλλογο της Αργεντινής ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2016, άρα το καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε ομάδα της επιλογής του, έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Ιντεπετιέντε.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ θελήσει να εντάξει από τώρα στο δυναμικό της τον Βιγιαφάνιες θα πρέπει να τα …βρει με τον Παναιτωλικό ώστε να διακοπεί ο δανεισμός του και στη συνέχεια να συμφωνήσει και με τον αργεντίνικο σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.