Αγωνία για Ιμπαγάσα στο λιμάνι

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Εντός της ημέρας αναμένεται ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» θα τον υποβάλλει σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Από εκεί και πέρα, από τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα εξαρτηθεί το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης στα ματς που απομένουν έως το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο τραυματισμός του διεθνή Έλληνα μπακ δεν του στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί τόσο στους αγώνες του πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Τοροσίδης έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο τρίτο μετακάρπιο του αριστερού χεριού και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό την Πέμπτη και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με την Κέρκυρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι γιορτή για τον Ολυμπιακό, καθώς θα εορταστεί η κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.