Φορτσάρει ο Αγγέλου

Ο νέος προπονητής του Άρη έβαλε από σήμερα (26/3) τους «κίτρινους» στους δικούς του ρυθμούς – Μοναδικός απών ο Πουλιανίτης.

Ο νέος προπονητής του Άρη έβαλε από σήμερα (26/3) τους «κίτρινους» στους δικούς του ρυθμούς – Μοναδικός απών ο Πουλιανίτης.

Η νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας το περασμένο Σάββατο (24/3) έδωσε αέρα στον Άρη στο βαθμολογικό πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος και την απαραίτητη ηρεμία στο νέο προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου, να βάλει τους «κίτρινους» στους δικούς του ρυθμούς προπόνησης. 

Ο Έλληνας τεχνικός είχε ελάχιστο χρονικό διάστημα μπροστά του πριν την αναμέτρηση με τον Προμηθέα να αλλάξει πράγματα στην ομάδα, οπότε επέμεινε περισσότερο στην ψυχολογική προετοιμασία. Το παιχνίδι τελείωσε νικηφόρα για τον Άρη κι αυτό δίνει την ευκαιρία στον Αγγέλου, με καθαρό μυαλό και χωρίς έξτρα πίεση, που ενδεχομένως θα έφερνε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, να προετοιμάσει την ομάδα όπως επιθυμεί, εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Από σήμερα (26/3), λοιπόν, οι προπονήσεις των «κίτρινων» φέρουν τη δική του σφραγίδα. Ο Άρης ξεκίνησε το απόγευμα την προετοιμασία του για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (1/4), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με μοναδικό απόντα τον Στέλιο Πουλιανίτη. Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ χτυπήθηκε από ίωση και έμεινε εκτός διαδικασίας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.