Μαρκόπουλος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Η αποστολή απέναντι στην αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος Βαλένθια, είναι σίγουρα εκ των πραγμάτων δύσκολη για τον ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει τουλάχιστον να φανεί ανταγωνιστική.

Η αποστολή απέναντι στην αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος Βαλένθια, είναι σίγουρα εκ των πραγμάτων δύσκολη για τον ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει τουλάχιστον να φανεί ανταγωνιστική.

«Η πρόκριση στους ‘32’ είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Το επίπεδο δυσκολίας πλέον είναι ακόμη πιο υψηλό και αυτό είναι προφανές από το πρώτο ματς παιχνίδι, όπου αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κάνει μια τρομερή σεζόν και παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα και Eurocup» ανέφερε ο προπονητής του δικεφάλου για να συνεχίσει:

«Πρόκειται για το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Η δική μας αποστολή είναι ακόμη πιο δύσκολη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να το πετύχουμε, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ. Προτεραιότητά μας είναι να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να επιβάλει το ρυθμό του», πρόσθεσε. 

Ο Μιλένκο Τέπιτς τόνισε από την πλευρά των παικτών: «Είναι καλή ευκαιρία για μας να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά παρότι είχαμε μια σκληρή και απροσδόκητη ήττα στο Κύπελλο από τον Φάρο, θεωρώ πως έχουμε κάνει βήματα μπροστά σαν ομάδα. Πήραμε σημαντικές νίκες και παίξαμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στο Eurocup και το φαβορί να το κατακτήσει. Τους σεβόμαστε, είναι το φαβορί, αλλά θα πάμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.