ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Λάζλο Μπόλονι και Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε τι είπαν οι Λάζλο Μπόλονι και Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα.

Λάζλο Μπόλονι: «Ηταν ένα ακόμη ματς στην Τούμπα, στο οποίο δεν μπορέσαμε να αναλάβουμε την ευθύνη και δεν δείξαμε ιδιαίτερη ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματα. Από ό,τι φαίνεται αυτό τείνει να γίνει ένα μόνιμο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Αν ήθελα, θα μπορούσα να μιλήσω για την κυριαρχία της μπάλας, αλλά αυτή ήταν στείρα. Θα μπορούσα να μιλήσω για τις ευκαιρίες που είχαμε για γκολ, σίγουρα όμως δεν βρήκαμε τρόπο να προκαλέσουμε έκπληξη στην επίθεση και το κέντρο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν βρήκαμε ικανότητα να αντεπεξέλθουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αλλάξουμε πολλά, αλλά πρέπει να βρούμε απάντηση, γιατί εκτός έδρας παίζουμε τόσο καλά και δεν μπορούμε να παίξουμε καλά εντός. Έχω εξήγηση, αλλά την κρατάω για μένα. Οι φίλαθλοι, όσες φορές τους χρειαστήκαμε, ήταν μαζί μας. Προσπαθήσαμε όλο το αυτό διάστημα να δείξουμε μια άλλη εικόνα με τους νέους παίκτες. Θα δουλεύουμε για να φτάσουμε αυτούς του παίκτες σε ένα υψηλό επίπεδο».

Άγγελος Αναστασιάδης: «Ηταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στις δύο καλύτερες ομάδες στον τρόπο οργάνωσης παιχνιδιού, μετά τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και να δουλέψεις πολύ στην τακτική, για να τον αντιμετωπίσεις. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα, τα διορθώσαμε στο δεύτερο. Μας βοήθησε το δεύτερο γκολ και είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για μας, μετά από πολλή δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Έχουμε δύο παιχνίδια που πρέπει να παίξουμε για να τα νικήσουμε, για να κάνουμε καλή Ανάσταση. Με τον ΠΑΟΚ είμαι δεμένος από παιδί. Όσοι προσπάθησαν να το αλλάξουν, αυτό δεν αλλάζει. Οι αριθμοί και τα χρόνια δεν αμφισβητούνται. Δεν ασχολήθηκα εφτά χρόνια με τον ΠΑΟΚ, δεν έχω έρθει στην Τούμπα. Χαιρόμουν ή στεναχωριόμουν ανάλογα με τις χαρές ή τις λύπες, όπως και κάθε άνθρωπος της ομάδας. Εύχομαι, επειδή η ομάδα έχει δυνατότητες, να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.