Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Στον ΕΣΑΚΕ η συνέχεια του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ θα ανοίξει και θα κλείσει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή, όπωςαποφασίστηκε στην αποψινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΓΑ. "Kανείς δεν απώθησε τον κ. Γιαννακόπουλο" είπε ο Γ. Αγγελόπουλος, "αντίο, αντίο εκεί στην Α2" φώναζε ο Δ. Γιαννακόπουλος στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
15/03/2019 • 23:45
Συνεχίζεται το "ντέρμπι"...
  • shares
«Το φύλλο αγώνα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει στον ΕΣΑΚΕ» ειπώθηκε στην αποψινή σύσκεψη που έγινε στο υφυπουργείο Αθλητισμού, με προφανή στόχο και να μην λειτουργήσει το ΣΕΦ, αλλά και να μην υπάρξει μετακίνηση του Παναθηναϊκού και των διαιτητών που έχουν οριστεί να διευθύνουν το ντέρμπι.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους ασφαλείας, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, μετά τα όσα επεισοδιακά συνέβησαν στη σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, τα οποία δεν τιμούν κανέναν και φυσικά δεν προάγουν το άθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για όποια ποινή του επιβληθεί μετά την απόφασή του να μην κατέβει στο ντέρμπι, κάτι που φανερώνει ότι εμμένει στην άποψή του για τον ορισμό ξένων διαιτητών ή την αλλαγή προσώπων στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ.

Η συνέχεια θα δοθεί στα γραφεία του αθλητικού δικαστή, όπου σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Ολυμπιακός θα χάσει τον αγώνα με 20-0 και θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχωρώντας εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι για την πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού να βρεθούν όλοι σε ένα τραπέζι.

Να τι δήλωσαν:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Με πρωτοβουλία του υφυπουργού ήρθαμε εδώ για να αντιμετωπίσουμε το σοβαρό πρόβλημα με την διαιτησία που όλοι έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει. Ελπίζουμε στη λύση από τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν. Χρειάζεται σύνεση και ψυχραιμία. Κανείς δεν απώθησε τον κ. Γιαννακόπουλο. Έγινε κάτι άλλο, αλλά όταν κλείνουν οι πόρτες ότι γίνεται μένει μέσα σε αυτές».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Σε μια τόσο σοβαρή σύσκεψη το να απουσιάζει ο κ. Βασιλακόπουλος δείχνει ότι δεν σέβεται την ελληνική Πολιτεία που έκανε μια προσπάθεια να υπάρξει προσέγγιση και να βρεθεί λύση».

Aπό την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια να επανέλθει η κανονικότητα στο άθλημα.

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (εκπρόσωπος ΕΣΑΚΕ): «Θα ξεκινήσει σύντομα διάλογος με πρωτοβουλία και της Πολιτείας για να δούμε πως θα επανέλθει το άθλημα σε κανονική ροή».

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που είχε φύγει νωρίτερα από την σύσκεψη, περίμενε στην είσοδο του υφυπουργείου για να συναντήσει τους αδελφούς Αγγελόπουλους καθώς αποχωρούσαν, κάνοντας live μετάδοση στο Instagram και ευχόμενος «αντίο, αντίο, εκεί στην Α2...».

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και αποχώρησαν, χωρίς να απαντήσουν.
Γράψτε το σχόλιο σας...