Ο Ζούλιο Σέζαρ μιλάει για τα καμώματα του Μουρίνιο

Μετά από μία σπουδαία καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Ζούλιο Σέζαρ επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη και πλέον αγωνίζεται με την φανέλα της Φλαμένγκο.

Μετά από μία σπουδαία καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ο Ζούλιο Σέζαρ επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη και πλέον αγωνίζεται με την φανέλα της Φλαμένγκο.
Ο 38χρονος τερματοφύλακας αποκάλυψε λεπτομέρειες μιας περίεργης συνομιλίας που είχε με τον Ζοζέ Μουρίνιο, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών του 2013.

 Η Βραζιλία κέρδισε 3-0 την Ισπανία στο Στάδιο Maracana και ο Σέζαρ επιλέχθηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά. Μάλιστα πήρε το βραβείο φορώντας την φανέλα του Κασίγιας, για να τιμήσει τον Ισπανό για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
 
«Όταν πήγα στο γυμναστήριο, είδα ένα μήνυμα από τον Mουρίνιο στο κινητό μου», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Selecao Sportv.

 «Είσαι τρελός, είναι ο Κασίγιας που θα έπρεπε να βάλει την μπλούζα σου και όχι εσύ “, έγραφε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Και μου είπε ότι μόνο με ένα χέρι σταμάτησα περισσότερες φάσεις από τον Κασίγιας.
 Μετά τον τελικό, ο Κασίγιας ήρθε στα αποδυτήρια για να μου μιλήσει και του είπα ότι είχα μία συζήτηση με τον Μουρίνιο που δεν ήταν θετική γι΄αυτόν αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση και να μιλήσει με τον Πορτογάλο.
 
Αναλύοντας το φαινόμενο Μουρίνιο, ο Σέζαρ τόνισε:
 «Μου αρέσει γιατί ότι είναι να πει το λέει πρόσωπο με πρόσωπο με τον παίκτη».
Και συνέχισε ο 38χρονος Βραζιλιάνος:
«Η πρώτη σεζόν ήταν πολύ καλή, αλλά η 2η ήταν πολύ δύσκολη. Έπαιζα στα παιχνίδια με φόβο μήπως κάνω κάποιο λάθος, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσω, αλλιώς θα πήγαινε πίσω η καριέρα μου.  

Μία φορά σε προπόνηση ο Μουρίνιο μου είπε ευθαρσώς, ότι κάποτε ήμουν ο καλύτερος γκολκίπερ του κόσμου, αλλά τώρα είμαι γκολκίπερ για τη SERIE C!

«Κάποια άλλη φορά ο Μουρίνιο ήθελε να παίζω με κίτρινη φανέλα, αλλά δεν υπήρχε αυτό το χρώμα στις εμφανίσεις της Ίντερ εκείνη τη σεζόν. Υπήρχε γκρίζα, άσπρη και μαύρη. Μου έδωσε λοιπόν μία κίτρινη φανέλα και του είπα ότι εγώ δεν μπορώ να παίξω με κίτρινα. Ο Μουρίνιο με χλεύασε με κάθε δυνατό τρόπο και μου είπε ότι φοβόμουν τη μπάλα. Εν συντομία … έπαιξα με κίτρινο χρώμα!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.