Δεν… συμβιβάζονται με την ισοπαλία

Οι κοινές παρουσίες τους στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μπορούσε κανείς να πει ότι περιορίζονται στα δάκτυλα των δύο χεριών... ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός αναμετρωνται την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες» σ' ένα "must win" παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Οι κοινές παρουσίες τους στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μπορούσε κανείς να πει ότι περιορίζονται στα δάκτυλα των δύο χεριών… ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός αναμετρωνται την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες» σ’ ένα “must win” παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Στην ιστορία τους οι δύο ομάδες σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία έχουν αναμετρηθεί 18 φορές, με την ομάδα της Λιβαδειάς να μετράει 12 νίκες, τη στιγμή που ο ΠΑΣ έχει το 1/3, δηλαδή 4, ενώ σπάνια εμφανίζεται η ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς (μόλις 2 φορές).

Σε παιχνίδια για την μεγάλη κατηγορία, με γηπεδούχο τον ΠΑΣ, σε 2 παιχνίδια, η ομάδα του Αναστασιάδη είναι αήττητη, μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων, την 1η Νοεμβρίου του 2009 με σκορ 1-1 (Ανδράλας 29′-Μπάρκογλου 32′). Μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι στον πάγκο των Ιωαννίνων βρισκόταν ο νυν τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.