Επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό ο Σιαλμάς

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε την Πέμπτη ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου και ο Παντελής Καφές.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε την Πέμπτη ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Ο 26χρονος επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει ο Έλληνας τεχνικός για το αν θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα της Ένωσης.

Επίσης, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας τέθηκε και ο Παντελής Καφές, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, προσφέροντας μια ακόμα λύση στα χέρια του Έλληνα τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα στις εγκαταστάσεις τω Σπάτων. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 11:00 και πέρα από τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία της Ένωσης για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Παρασκευή με νέα προπόνηση στις 11:00 στα Σπάτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.