Οριστικοποιείται η συμφωνία για τη νέα φανέλα

Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ήταν αρκετά εποικοδομητικό για τον ΠΑΟΚ. Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ποικίλα ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη διοίκηση κι αντίστοιχες ήταν οι συναντήσεις που πραγματοποίησαν.

Το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ήταν αρκετά εποικοδομητικό για τον ΠΑΟΚ. Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ποικίλα ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη διοίκηση κι αντίστοιχες ήταν οι συναντήσεις που πραγματοποίησαν. Από τα πλέον σοβαρά ήταν αυτό της επικείμενης συμφωνίας με αγγλική εταιρεία ένδυσης και υπόδησης για τις επόμενες σεζόν.

Το Σάββατο, αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», διοικούντες αλλά κι ένας εκ των φροντιστών του «Δικεφάλου» μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας για τις τελικές συζητήσεις. Οι προτάσεις που κατέθεσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ – ακόμη και – για τον σχεδιασμό των εμφανίσεων έγιναν δεκτές. Ανάμεσά τους θα υπάρχει και φανέλα που θα παραπέμπει σε μια από αυτές που φόρεσε η μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ’70, ως επετειακή.

Επίσης, ο φροντιστής που διαχειρίζεται όλα τα είδη ένδυσης και υπόδησης της ομάδας, μέσα από την εμπειρία με όλα όσα έχουν περάσει από την ευθύνη του τα προηγούμενα χρόνια, πιστοποίησε την εξαιρετική ποιότητα των δειγμάτων που παρουσίασε η ενδιαφερόμενη εταιρεία. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το κόστος, καθώς εξ αρχής από την πλευρά των διοικούντων είχε τοποθετηθεί ένα πλαφόν των πενήντα ευρώ, ως τιμή πώλησης από την μπουτίκ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στον ΠΑΟΚ τα δείγματα από τις νέες εμφανίσεις κι αφού όλα τα προφορικά συμφωνηθέντα αποτυπωθούν σε γραπτά συμβόλαια, τότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τις σχετικές ανακοινώσεις ν’ ακολουθούν. 

Στον αγωνιστικό τομέα, ξεκούραση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, μ’ εξαίρεση την αποθεραπεία των τραυματιών, με το ραντεβού των υπολοίπων να έχει οριστεί γι’ αύριο το πρωί, στις 10.30 στη Νέα Μεσημβρία. Μια και ο λόγος για το ιατρικό δελτίο, δύσκολα να προκύψει διαφοροποίηση με την παρουσία σ’ αυτό των Κρέσιτς, Κατσικά, Σνάουτσνερ, Ετο, Ιβιτς μέσα στην εβδομάδα. Ο μοναδικός που συγκεντρώνει πιθανότητες να επιστρέψει εγκαίρως και να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για τον Σαββατιάτικο, εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, να είναι ο Πολωνός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.