Ο Ολυμπιακός έριξε τον Παναθηναϊκό στην Α2 (vid)

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Ο Ολυμπιακός έχασε πριν από λίγο από την ΕΑ Πατρών με 3-2 σετ (21-25, 25-23, 25-23, 25-27, 15-12) και με το αποτέλεσμα αυτό αν και εφόσον ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός έπεφτε απευθείας στην Α2.

Νίκη χρυσάφι πήρε η ΕΑ Πατρών απο τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ (21-25, 25-23, 25-23, 25-27, 15-12), νίκη που αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα θα χάριζε στους Πατρινούς την παραμονή τους στην Volleyleague και θα έριχνε τον Παναθηναϊκό απευθείας στην Α2.  Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Ήταν μια από τις σημαντικότερες νίκες στην καριέρα μου και τις συγκρίνω μόνο με αυτές που κάναμε, όταν είχαμε ομάδα για πρωταθλητισμό απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

Αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία και πρέπει όλη η Πάτρα να σταθεί διπλά σε αυτά τα παιδιά τα οποία πρέπει όλα να τα έχουν ευχαριστημένα. Με τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού, κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα πρέπει να περιμένουμε και θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω σε όλους αλλά και στην διοίκηση”.

Ο πασαδόρος Μάρκο Βούγιοβιτς, τόνισε: «Ολοι οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά σήμερα και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που ίσως μας διατηρήσει στην κατηγορία. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο τέταρτο σετ ίσως κατακτούσαμε και το τρίποντο αλλά και με αυτούς τους δυο πόντους κάναμε ένα σημαντικό βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας αλλά ακόμα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήταν μια νίκη που την κάναμε για πάρτη μας».

ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Π. Παπαδόπουλος 8, Τζ. Παπαδόπουλος 9, Ασπιώτης 19, Μίλεβ 15 (2άσους), Βούγιοβιτς 10 (1 άσο), Γιούρισιτς 19 (2 άσους),(λίμπερο Καραγιάννης, 33% υποδοχή), (Πατακιάρας ως λίμπερο, Πατρινός, Μακρυγιάννης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καλμαζίδης): Φιλίποβ, Χιμένεζ 30, Κανέλλος 6, Φιγκερόα 12, Κοκκινάκης 14, Πετρέας 15, (λίμπερο Κουζούνης,  59% υποδοχή), (Σωτηρίου 1, Λιβαθηνός, Ανδρεάδης 4).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.