Σόου «Ίμπρα» στη Σικελία

Η Μίλαν συνέτριψε με 4-0 την Παλέρμο εκτός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που πέτυχε χατ τρικ. Ο Σουηδός επέστρεψε στη δράση με τον καλύτερο τρόπο και οδήγησε τους «ροσονέρι» εκ του ασφαλούς στη νίκη, χάρη σε ένα... δαιμονισμένο τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο.

Η Μίλαν συνέτριψε με 4-0 την Παλέρμο εκτός έδρας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που πέτυχε χατ τρικ. Ο Σουηδός επέστρεψε στη δράση με τον καλύτερο τρόπο και οδήγησε τους «ροσονέρι» εκ του ασφαλούς στη νίκη, χάρη σε ένα… δαιμονισμένο τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο.
 
Ο «Ίμπρα» σκόραρε στο 22′, το 31′ και το 35′ (με τον Ρομπίνιο να φτιάχνει τα δύο πρώτα γκολ και τον Εμάνουελσον το τρίτο) και. έκοψε τα φτερά των γηπεδούχων. Οι Σικελοί, πάντως, δεν βρίσκονται γενικότερα στα. καλύτερά τους, καθώς προέρχονταν από την επίσης βαριά ήττα με 4-1 από τη Σιένα.
 
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τιάγκο Σίλβα στο 58′, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μένει για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο στην κορυφή της Σέριε Α, άσχετα από το αποτέλεσμα που θα φέρει η Γιουβέντους με την Κιέβο. Η «Κυρία», βέβαια, έχει «χρωστάει» ακόμη το παιχνίδι με την Μπολόνια.
 
ΠΑΛΕΡΜΟ: Βιβιάνο, Μαντοβάνι, Πιζάνο, Μουνιός, Μπαρέτο, Ντονάτι, Μιλιάτσιο, Μπερτόλο (49′ Αγκιρεγκαράι), Ίλιτσιτς (84′ Ζάχαβι), Μπουντάν (59′ Ντέλα Ρόκα), Μίκολι
 
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα, Αντονίνι (46′ Μεσμπά), Τιάγκο Σίλβα, Αμπάτε, Μουντάρι, Εμάνουελσον (54′ Ελ Σααραβί), Αμπροζίνι, Νοτσερίνο, Ρομπίνιο (81′ Ιντζάγκι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.