Γκουαρδιόλα: «Με τον Ινιέστα κατάλαβα καλύτερα το ποδόσφαιρο!»

Για άλλη μία φορά, μετά και την ανακοίνωση ότι ο Ινιέστα θα αποχωρήσει από την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα, εξέφρασε εκ νέου τον θαυμασμό του για τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα:

Για άλλη μία φορά, μετά και την ανακοίνωση ότι ο Ινιέστα θα αποχωρήσει από την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, εξέφρασε εκ νέου τον θαυμασμό του για τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα:

“Θα μπορούσα να αφιερώσω πολλά λεπτά για να μιλήσω γι ‘αυτόν, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της ιστορίας της Μπαρτσελόνα τα τελευταία 15-20 χρόνια που θα είχε καταφέρει πολύ λιγότερα χωρίς αυτόν”, είπε με έμφαση ο Καταλανός τεχνικός. .
“Θέλω μόνο να του πω ευχαριστώ γιατί με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα το παιχνίδι. Παρακολουθώντας αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο πραγματικά εκπλήσσεσαι. 
Όταν αποφασίσει να αποσυρθεί, ίσως σε μια δεκαετία από τώρα, θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο – ειδικά στη Μπαρτσελόνα – για να μπορέσει να διδάξει αυτά που έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.