Μαχμουτί: «Τελικός με Ολυμπιακό»

Καυτή ατμόσφαιρα περιμένει να δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον μεταξύ τους αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Οκτάι Μαχμουτί.

Καυτή ατμόσφαιρα περιμένει να δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στον μεταξύ τους αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Οκτάι Μαχμουτί. Ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης χαρακτήρισε τελικό το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», με την τουρκική ομάδα να τερματίζει δεύτερη με απλή νίκη και τον Ολυμπιακό να θέλει νίκη με +2.

«Έχουμε φτάσει στο σημείο που αυτό το παιχνίδι είναι τελικός. Εντάξει, παίζουν στην έδρα τους, αλλά όπως και να ‘χε το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Όλα τα καλά περνούν από σκληρές συναντήσεις. Και κάθε παιχνίδι του Top-16 ήταν δυσκολότερο του προηγουμένου,» σχολίασε αρχικά ο Μαχμουτί και εν συνεχεία τόνισε: «Υπάρχει κατανόηση, ταυτότητα και ρόλοι που θα προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε εκείνη τη βραδιά. Είμαι βέβαιος πως ο κόσμος δεν θα είναι μαζί μας και θα προσπαθήσουν να αποσυντονίσουν τους παίκτες μας, αλλά ελπίζω να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.