Φιλική ήττα από τη Λίτεξ

Σε φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε την Τετάρτη στην Καλαμαριά, ο τοπικός Απόλλωνας ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λίτεξ Λόβετς με 4-0.

Σε φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε την Τετάρτη στην Καλαμαριά, ο τοπικός Απόλλωνας ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λίτεξ Λόβετς με 4-0.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Χρήστου Νάιντου, λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στην κλινική «Άγιος Λουκάς» και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τέρματα που πέτυχαν οι Νικάσιο (12′), Τσβέτκοφ (56′), Βαγιούσι (61′), Τοντόροφ (84′).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καλογεράκης (46′ Μπαντής), Σακκάς (46′ Σκέμπης), Νάιντος (λ. τρ. 43′ Ευθυμιάδης), Λουϊζίδης (46′ Καραντασιάδης), Σάλιβαν (46′ Καραπατσακίδης), Καϊάφας (75′ Ηρακλής), Παρμαξίδης (46′ Δεμιρτζόγλου), Χατζί (46′ Παντελιάδης), Χαλιμπάκης (λ.τρ. 46′ Μωϋσιάδης, 69′ Σαββαΐδης), Λιόνης (46′ Ανδρεάκος), Μουρατίδης (λ. τρ. 59′ Χαλιμπάκης, 71′ Τσιμόπουλος)

ΛΙΤΕΞ ΛΟΒΕΤΣ:
Πίργκοφ, Ζάνεφ, Μποντούροφ, Ποπόφ, Ι. Μιλάνοφ, Γκ. Μιλάνοφ, Γιάνεφ, Σαντρίνιο, Νικάσιο, Ιβάνοφ, Τσβετάνοφ. Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίσθηκαν οι: Αλεξάντροφ, Τοντόροφ, Τζόσε, Ιτουα, Μποίκοφ, Ντίντσεφ, Βαγιούσι, Ρουμένοφ, Τσβέτκοφ, Κοσταντίνοφ, Σμιρνόφ, Ζντράβτσεφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.