Αύρα από Νοτιά

Ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να δραστηριοποιείται με σκοπό να συνδράμει στην προσπάθεια της ΠΑΕ να αποφύγει την τιμωρία της UEFA.

Ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να δραστηριοποιείται με σκοπό να συνδράμει στην προσπάθεια της ΠΑΕ να αποφύγει την τιμωρία της UEFA. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ επικοινώνησε με την ΠΑΕ και ζήτησε να μάθει τα ακριβή ποσά και τις ημερομηνίες των δόσεων, που χρωστάει η εταιρία.

Χρέη προς τους παίκτες και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, όσο και σε εκείνους που έχουν αποχωρήσει αλλά οφείλονται χρήματα. Σύμφωνα με την Κιτρινόμαυρη Ώρα, ο Νοτιάς ενημερώθηκε μέσω email για τις τέσσερις δόσεις. Η πρώτη είναι τον Μάρτιο και οι υπόλοιπες τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 5,5 εκ. ευρώ.

Πλέον έχει τον απαραίτητο χρόνο για να εγγυηθεί τη πρώτης τουλάχιστον δόση που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Μαρτίου. Τα χρήματα θα πρέπει να βρίσκονται σε λογαριασμό της ΠΑΕ μέχρι την Πέμπτη, ώστε να τα δείξουν οι υπεύθυνοι στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA και να μπορέσουν να πετύχουν την αναβολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.