Αρνήθηκε πρόταση Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ ο Αλαφούζος!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και του έκανε πρόταση για να αναλάβει το μάνατζμεντ και τη διαχείριση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και του έκανε πρόταση για να αναλάβει το μάνατζμεντ και τη διαχείριση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναγνώρισε ότι σε πρώτη φάση τα χρέη είναι κοντά στα 47 εκατομμύρια ευρώ, πρότεινε να καταβάλει άμεσα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τη λειτουργία της ΠΑΕ και αναφορικά με τα έσοδα η πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν το 70% να επιστρέφεται στην ομάδα και το 30% να πηγαίνει άμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να αποπληρώσει τα χρέη του του αναλογούν από το σύλλογο. 

Ουσιαστικά αυτό που ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Γιάννη Αλαφούζο ήταν η επιθυμία του να σταματήσει η κατρακύλα του συλλόγου αλλά και να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ του Athens Alive και μελλοντικά η κοινοπραξία εταιριών να συμμετάσχει και αυτή στην ΠΑΕ. 

Η αρχική απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου ήταν θετική, ωστόσο σε νέα συνάντηση που έγινε την Παρασκευή στο γραφείο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ότι δεν ισχύει η αρχική συμφωνία και ότι σκέφτεται τη λύση του Παϊρόζ Πιενμπονγκσάνγκ.

Το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ενώ το Σάββατο υπήρξε αντιπαράθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο μέσω SMS.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.