Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός Νικαίας

Επιστροφή στη βάση για Προμηθέα

Στην Πάτρα βρίσκεται η αποστολή, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πορταριά Πηλίου
01/09/2018 • 04:23
Στη βάση του επέστρεψε ο Προμηθέας Πάτρας
  • shares
Στην Πάτρα βρίσκεται πλέον η αποστολή του Προμηθέα. Οι οκτώ ημέρες παραμονής στην Πορταριά του Πηλίου τελείωσαν χθες (Παρασκευή 31/8) και άφησαν έντονο το σημάδι τους στην πατρινή ομάδα, που ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με τους παίκτες να ψάχνουν τις απαραίτητες ανάσες μετά τις σκληρές κι επίπονες διπλές προπονήσεις όλες αυτές τις ημέρες και την ανεπίσημη φιλική πρεμιέρα κόντρα στον ΑΣ Καρδίτσας (Πέμπτη, 30/8).

Η χθεσινή προπόνηση ήταν η τελευταία στο Πήλιο και οι παίκτες θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο, καθώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Κυριακή (2/9) το απόγευμα. Στο ανεπίσημο φιλικό με την Καρδίτσα, ο Μάκης Γιατράς δεν χρησιμοποίησε τελικά τους Ρίον Μπράουν και Δημήτρη Κατσίβελη, λόγω μικροτραυματισμών. Πάντως, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Γράψτε το σχόλιο σας...