Στενεύουν τα περιθώρια για τον Πόνσε

Να ξεκαθαρίσει άμεσα του θέμα του Εζεκιέλ Πόνσε θέλει η διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις, σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί τελικά ο Αργεντινός επιθετικός.

Να ξεκαθαρίσει άμεσα του θέμα του Εζεκιέλ Πόνσε θέλει η διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις, σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί τελικά ο Αργεντινός επιθετικός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν και τις προσεχείς ημέρες τον παίκτη να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της Ρόμα διαβεβαιώνουν την Ένωση, πως η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί κανονικά. Οι δυο ομάδες έχουν συμφωνήσει για δανεισμό του παίκτη, για ένα χρόνο, με τους «κιτρινόμαυρους» να διατηρούν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις πλάγιων μεσοεπιθετικών, καθώς στόχος είναι να αποκτηθεί άμεσα ένας παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Τις τελευταίες ημέρες εξετάζονται και ορισμένοι στόχοι από τη σερβική αγορά, μετά την πρόσληψη του Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» αισιοδοξούν πως εντός της εβδομάδας θα έχουν κλείσει τα θέματα του επιθετικού και του πλάγιου μεσοεπιθετικού, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή τους στο θέμα του κεντρικού μέσου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.