Legend τιμή του ΠΣΑΤ για τα κανάλια Novasports! (video)

Με το "έπαθλο ΕΣΗΕΑ" των αθλητικών δημοσιογραφικών βραβείων ΠΣΑΤ βραβεύτηκαν από την αντιπρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Άρια Αγάτσα, οι Παντελής Λώλης και Ισίδωρος Πρίντεζης, για την εκπομπή “Legend Stories Νίκος Σαμαράς» των καναλιών Novasports.

Με το “έπαθλο ΕΣΗΕΑ” των αθλητικών δημοσιογραφικών βραβείων ΠΣΑΤ βραβεύτηκαν από την αντιπρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Άρια Αγάτσα, οι Παντελής Λώλης και Ισίδωρος Πρίντεζης, για την εκπομπή “Legend Stories Νίκος Σαμαράς» των καναλιών Novasports.

Το 80λεπτο ντοκιμαντέρ στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά τιμήθηκε από την Επιτροπή των βραβείων, την οποία αποτελούν οι Πέτρος Λινάρδος, Γιώργος Παντούρης, Ανδρέας Μπόμης, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και Φώντας Χήτας.

“Σε βαρύ κλίμα (σ.σ. για το χαμό των Ανδρέα Μπόμη και Νίκου Αντωνιάδη), εμείς παίρνουμε βραβείο για ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε κάποιον που έφυγε νωρίς από τη ζωή, το Νίκο Σαμαρά. Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά και για αυτό το αποτέλεσμα δούλεψαν οι εικονολήπτες Πάζας, Παπαμιχαλάκης, Δάφνης, οι ρεπόρτερ Μπαϊρακτάρης, Δαδαλιάρας, Κομίνη, η μοντέρ Κατερίνα Ιωακειμίδη. Δεν θέλαμε να γίνει μνημόσυνο και το βραβείο αυτό λέει ό,τι κάτι κάναμε προς αυτή την κατεύθυνση” σχολίασε ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

“Ευχαριστούμε την Επιτροπή για το βραβείο και τη διοίκηση του ΠΣΑΤ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Έλενα Σαμαρά, τη σύζυγο του Νίκου που μάς έδωσε το ΟΚ για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του ντοκιμαντέρ και μάς βοήθησε με πλούσιο υλικό. Ήθελε για τον μικρό Στράτο να έχει να τού δείχνει τι έκανε ο μπαμπάς του και να τον θυμάται. Ήθελε για τον μικρό Στράτο να μάθει ποιός είναι ο μπαμπάς του. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου και τη σύζυγό μου” δήλωσε ο Παντελής Λώλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.