To cast του “The Office” ξαναενώνεται χάρη στο “Saturday Night Live”

Μας έλειψε η σειρά.Χάρη στην εκπομπή "Saturday Night Live" και την παρουσία του Steve Carell (Last...

Μας έλειψε η σειρά.

Χάρη στην εκπομπή “Saturday Night Live” και την παρουσία του Steve Carell (Last Flag Flying, Vice), οι fans της σειράς “The Office” είχαν την δυνατότητα να πάρουν μια απάντηση σχετικά με το reboot της σειράς από μερικά μέλη του cast.

Η Ellie Kemper, η οποία ενσάρκωνε την Erin Hannon και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix, “Unbreakable Kimmy Schmidt”, ήταν η πρώτη που του είπε σχετικά με το reboot, “Χρειάζομαι τα λεφτά. Ας πάρουμε τα λεφτά, Steve!”. Όταν ο Carell απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και πολύ καλή ιδέα, η Kemper απάντησε με έναν όχι και τόσο ευγενικό τρόπο.

Ο Ed Helms (Father Figures, Chappaquiddick), ο οποίος ενσάρκωνε τον Andy “The ‘Nard Dog” Bernard, προσπάθησε να πείσει τον Steve ότι το reboot θα του έφερνε τόσα πολλά λεφτά που “δεν θα ήταν απαραίτητο να κάνει όλες αυτές τις λυπηρές ταινίες”.

Τέλος, η Jenna Fischer (Brad’s Status, The 15:17 to Paris), η οποία ενσάρκωνε την Pam Beesly/Halpert, ανέφερε τις τελευταίες λέξεις που ψιθύρισε ο χαρακτήρας της στον Michael καθώς εκείνος αποχωρούσε για το Ντένβερ. “Steve, μην είσαι χαζός. Κάνε το reboot! Δεν θες να δεις τι άλλο ετοιμάζουν οι Pam και Jeff;” (Και ναι, μπέρδεψε επίτηδες το όνομα του Jim Halpert).

Η οικογένεια του Carell παρευρέθηκε στην εκπομπή και εξέφρασε τα δικά της συναισθήματα για την επιστροφή της σειράς.

Τελειώνοντας την εκπομπή, ο Carell ανέβασε στην σκηνή του Erin, Andy και Pam και είπε το εξής, “Ανακοινώνω και επίσημα, ότι… κάναμε μια πολύ καλή εκπομπή απόψε!”

Φήμες για την αναβίωση της σειράς από το NBC κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο. Για όσους δεν γνωρίζουν, το “The Office” του NBC πρόκειται για remake της ομώνυμης κωμικής σειράς του BBC, όπου πρωταγωνιστής και δημιουργός ήταν ο Ricky Gervais. Η βρετανική σειρά έτρεξε για 2 χρόνια προτού περάσει τον ωκεανό και επαναδημιουργηθεί ως remake από το NBC, όπου κι έτρεξε για εννέα κύκλους. Στην αμερικάνικη βερσιόν όμως στο επίκεντρο είχαμε τον Michael Scott του Steve Carell και την ομάδα του στην εταιρεία χαρτιού Dunder Mifflin. Η mocumentary σειρά λοιπόν, επικεντρωνόταν στην καθημερινότητα των εργαζομένων, με χαρακτήρες που ενσάρκωσαν οι Jim Krasinski, Jenna Fischer, Rainn Wilson, Mindy Kaling και πολλοί, πολλοί άλλοι. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Carrell αποχώρησε από τη σειρά στην 7η σεζόν, ενώ το “The Office” ολοκληρώθηκε το 2013 με την 9η σεζόν του.

Η σειρά μας χάρισε πολύ γέλιο. Ποιος θα ξεχάσει τις φάρσες του Jim στον Dwight όλα αυτά τα χρόνια; Γράψτε μας στα σχόλια αν θα θέλατε να ξαναδείτε τη σειρά και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.