Ένα βαμπίρ και ένα symbiote ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους σύντομα

Δύο ταινίες ετοιμάζουν οι Marvel και Sony, αλλά ποιες;Δύο νέες ταινίες των Sony και Marvel έχουν...

Δύο ταινίες ετοιμάζουν οι Marvel και Sony, αλλά ποιες;

Δύο νέες ταινίες των Sony και Marvel έχουν προγραμματιστεί για να κάνουν την εμφάνισή τους στους κινηματογράφους το 2020.

Ένας αντιπρόσωπος της Sony είπε στο IGN ότι “ένα άτιτλο project των Sony/Marvel” θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου 2020 και ότι “ένα άτιτλο sequel των Sony/Marvel” θα βγει στις 2 Οκτωβρίου 2020.

Αν και δεν έχουμε κάποιον επίσημο τίτλο για κανένα από τα δύο projects, ίσως η πρώτη ταινία να αναφέρεται στο “Μorbius” με πρωταγωνιστή τον Jared Leto, το οποίο θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του στις αρχές του επόμενου χρόνου. Σκηνοθέτης αυτής της ταινίας θα είναι ο Daniel Espinosa και παραγωγοί οι Avi Arad και Matt Tolmach.

Όσων αφορά το sequel, ενδέχεται να είναι η συνέχεια του “Venom”, το οποίο τα πάει πολύ καλά στο παγκόσμιο box office, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής $780 εκ. Επίσημα, κανένα sequel δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η καλή του απόδοση στους κινηματογράφους και η σκηνή μετά τους τίτλους τέλους (στην οποία μπορείτε να διαβάσετε τι συμβαίνει εδώ), μας προϊδεάζουν γι’αυτό το ενδεχόμενο.

Άλλοι γνωστοί χαρακτήρες, όπως οι Black Cat, Silver Sable, Kraven the Hunter και Silk λέγεται ότι θα λάβουν αυτόνομες ταινίες στο μέλλον.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το “Venom” και να μας πείτε τη γνώμη σας για την ταινία. Επίσης, ποιες πιστεύετε ότι θα είναι αυτές οι νέες ταινίες που θα δούμε το 2020; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.