Πίεση μέχρι τελικής πτώσεως!

Τι ζητάει ο Μίλαν Ράσταβατς από τους παίκτες της Ξάνθης εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (9/12) στα Πηγάδια

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι σαφής και κατηγορηματικός στην απαίτηση που έχει από τους παίκτες του εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (9/12), στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Αυτό που ζητεί μετ’ επιτάσεως είναι πίεση σε όλους τους χώρους στο γήπεδο μέχρι τελικής πτώσεως!
Ο Σέρβος προπονητής του ΑΟΞ περνά το μήνυμα ότι τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα, ειδικά με έναν τέτοιον αντίπαλο, τόσο ποιοτικό όσο οι “ερυθρόλευκοι”. Απαιτεί, λοιπόν, τρεξίματα από όλους και συντονισμένες κινήσεις στην άμυνα, όπου κι έριξε το βάρος στις ασκήσεις τακτικής που έκανε στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (6/12).
Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας της Θράκης, εκτός από τους εδώ και καιρό τραυματίες Πάμπλο Ντε Λούκας και Βασίλη Φασίδη. Αυτοί έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονται για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.