Αυτός είναι ο Σολδάνο (videos, photos)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο και το Novasports.gr σας παραθέτει πληροφορίες για τον υποψήφιο ερυθρόλευκο επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο και το Novasports.gr σας παραθέτει πληροφορίες για τον υποψήφιο ερυθρόλευκο επιθετικό. 

Ο Σολδάνο αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής με τη φανέλα της Ουνιόν Σάντα Φε. Στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται από τη σεζόν 2014/15 και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2014, όταν και ο αργεντίνικος σύλλογος τον αγόρασε από την Ουνιόν Σουντσάλες. 



Τη φετινή σεζόν αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια για τον Αλεσάντρο Μαντελόν, τον τεχνικό της ομάδας και αυτό φαίνεται και από τα νούμερά του καθώς δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. 

Ο Σολδάνο μετράει 14 συμμετοχές, όλες στο βασικό σχήμα της ομάδας ενώ έχει πετύχει και δύο τέρματα. 

Η πιο παραγωγική σεζόν του 24χρονου επιθετικού ήταν η περσινή όπου σε 27 αγώνες κατάφερε να βρει δίχτυα 11 φορές ενώ συνολικά μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει πετύχει 22 γκολ σε 90 επίσημα παιχνίδια. 


Σύμφωνα με το transfermarkt αυτή τη στιγμή η αξία του ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δύο σύλλογοι έχουν μία μικρή “απόσταση” οικονομικά αλλά όπως τόνισε ο πρόεδρος της αργεντινίνικης ομάδας αυτή μπορεί να καλυφθεί. 

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Σολδανο, καθώς το καλοκαίρι του 2017 είχε ρωτήσει και ο ΠΑΟΚ για την περίπτωσή του. 

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, σειρίνες από την Ευρώπη είχαν ακουστεί και από Βελιγράδι μεριά με τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, όμως δεν μπορούσε να δαπανήσει το ποσό των 5-6 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, τον ζήτησε δανεικό έναντι 500.000 ευρώ και με υποχρεωτική οψιόν αγοράς εάν ο σερβικός σύλλογος προκρινόταν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.