Η BioWare δεν έχει τελειώσει ακόμα με το Mass Effect

"Έχουμε πολλά ακόμα να εξερευνήσουμε."Οι φαν της σειράς μπορούν να είναι πλέον ήσυχοι. Η Bioware...

“Έχουμε πολλά ακόμα να εξερευνήσουμε.”

Οι φαν της σειράς μπορούν να είναι πλέον ήσυχοι. Η Bioware δεν έχει τελειώσει ακόμα με τα Mass Effect και Dragon Age.

Σύμφωνα με το Polygon, που μίλησε με την ομάδα, το Mass Effect είναι “ολοζώντανο.” Η Γενικός Διευθυντής της BioWare, Casey Hudson, είπε, “Στο μυαλό μου, είναι πολύ ζωντανό. Σκέφτομαι όλη την ώρα πράγματα που θα είναι τέλεια. Πρέπει απλά να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε”.

Ο Mark Darrah, ο εκτελεστικός παραγωγός του Anthem και του Dragon Age, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να μοιάζει το νέο Mass Effect: “Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα αυτό το franchise. Έχουμε πολλές ιστορίες να πούμε. Θέλουμε να ανακαλύψουμε όλα όσα δώσαμε στο Andromeda και στο Mass Effect 3. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να εξερευνήσουμε”.

Ενώ το Anthem είναι το βασικό μέλημα της Bioware αυτή τη στιγμή, και ομολογουμένως είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι ξέρουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα franchises θα αλλάξουν για να ταυτιστούν με το Anthem.

“Δεν είπαμε, ‘Όλα μας τα παιχνίδια θα είναι σαν το Anthem'”, είπε ο Jon Warner. “Τα υπόλοιπα παιχνίδια μας, καθ’ όσο προχωράμε, θα μείνουν πιστά στον εαυτό τους. Το αν αυτό που θα φτιάξουμε θα είναι ένα ακόμα multiplayer game, αναμένουμε να δούμε.”

Βέβαια δυστυχώς δεν μάθαμε περισσότερα για τα παιχνίδια, καθώς η Bioware κρατά τα χαρτιά της ερμητικά κλειστά, οπότε αναμένουμε περισσότερα.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.