Ο Κελαϊφί κρατά Εμπαπέ και Νεϊμάρ στο Παρίσι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ, αποτελούν την επιθετική «ραχοκοκαλιά» της Παρί Σεν Ζερμέν και παράλληλα τα «βαριά χαρτιά» των Γάλλων στο διεθνές ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ, αποτελούν την επιθετική «ραχοκοκαλιά» της Παρί Σεν Ζερμέν και παράλληλα τα «βαριά χαρτιά» των Γάλλων στο διεθνές ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο».

Την ώρα λοιπόν που αναπτύσσεται φημολογία, σχετικά με ενδεχόμενη φυγή του ενός ή και των δύο από τους πρωταθλητές (σ.σ. λόγω του οικονομικού fair-play), ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, διαβεβαιώνει πως τόσο ο νεαρός Γάλλος, όσο και ο έμπειρος Βραζιλιάνος, θα παραμείνουν κάτοικοι Παρισίων.

Ερωτηθείς εάν είναι σε θέση να πει, πως σε ποσοστό 100% οι δύο διάσημοι αστέρες θα παραμείνουν στην Παρί, ο Νασερ Αλ Κελαϊφί, απάντησε με νόημα: «Οχι. Το ποσοστό δεν είναι 100%, αλλά 2.000%! θα μείνουν στο Παρίσι. Πολλά ΜΜΕ -και μέσα στην Γαλλία- προβλέπουν ότι έχουν ανάγκη να παραχώρήσουμε τον Εμπαπέ ή τον Νεϊμάρ. Θέλω να επιβεβαιώσω ότι αμφότεροι θα μείνουν εδώ»!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ, έχουν σημειώσει μαζί 45 τέρματα κι έχουν μοιράσει 25 ασίστ, στις τελευταίες 30 αναμετρήσεις των Παριζιάνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.