Βιεϊρίνια: Τα πέναλτι με τον Ατρόμητο, μια ξεχωριστή ιστορία

Η ιστορία που γράφουν οι 2 φορές που ο Πορτογάλος ευστόχησε στα πέναλτι με τον Ατρόμητο και η ιστορία που γράφουν οι δύο φορές που δεν σκόραρε από την άσπρη βούλα

Μια ξεχωριστή ιστορία που αφορά στον Αντελίνο Βιεϊρίνια και στα πέναλτι σε παιχνίδια με τον Ατρόμητο, συνεχίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (10/3) στο γήπεδο της Τούμπας. 
Ηταν η 4η φορά που ο Πορτογάλος εκτέλεσε πέναλτι απέναντι στον Ατρόμητο. Πλέον έχει ευστοχήσει σε δύο και δεν έχει σκοράρει σε άλλα δύο. Αυτά τα δύο είναι και τα μοναδικά δύο πέναλτι που έχει χάσει στην καριέρα του στην Ελλάδα ενώ τα εύστοχα πέναλτι σηματοδότησαν το τελευταίο γκολ πριν φύγει από τον ΠΑΟΚ για Βόλφσμπουργκ και το πρώτο όταν γύρισε στον Δικέφαλο. 
ΣΚΟΡΑΡΕ
-Τελευταίο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, πριν φύγει για τη Γερμανία, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1 (10/12/2011), σκοράρει με πέναλτι και κάνει το 2-1
-Πρώτο του γκολ στο ελληνικό Πρωτάθλημα, έχοντας επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, την προηγούμενη σεζόν, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, 2-1 (20/11/2017), με πέναλτι κάνει, σε εκείνο το σημείο, το 1-1.

ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ
-Στις 20 Μαρτίου 2011, ο Ιτάνζ απέκρουσε το πέναλτι του Βιεϊρίνια, στη συνέχεια, ο Λίνο πήρε το ρημπάουντ και χρίστηκε σκόρερ, κάνοντας τότε το 1-1, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε 2-2.
-Στις 10 Μαρτίου 2019, ο Θεοδωράκης απέκρουσε το πέναλτι του Βιεϊρίνια σε παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.