Οι θρύλοι σταμάτησαν τον Τσιτσιπά (video)

Στις λεπτομέρειες έχασαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Γουέσλι Κούλχοφ από το κορυφαίο δίδυμο όλων των εποχών στα διπλά, τα αδέλφια Μπομπ και Μάικ Μπράιαν, στον τελικό του Μαϊάμι.

Στις λεπτομέρειες έχασαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Γουέσλι Κούλχοφ από το κορυφαίο δίδυμο όλων των εποχών στα διπλά, τα αδέλφια Μπομπ και Μάικ Μπράιαν, στον τελικό του Μαϊάμι.

Ένα μήνα πριν κλείσουν τα 41 χρόνια ζωής τους, οι δύο Αμερικάνοι τενίστες νίκησαν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και τον Ολλανδό συμπαίκτη του με 7-5, 7-6 (8).



Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τους Μπράιν μετά τον τραυματισμό του Μπομπ στο ισχίο στις αρχές της περασμένης χρονιάς. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χωριστούν τα αδέλφια για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια σπουδαίων διακρίσεων στα διπλά, των κορυφαίων τουρνουά τένις στον κόσμο.



Ο Μάικ αναγκάστηκε να παίξει με άλλον συμπαίκτη, τον Τζακ Σοκ με τον οποίο κατέκτησε μαζί πέντε τίτλους, δύο εκ των οποίων ήταν γκραν σλαμ. Ο Μπομπ αποθεραπεύτηκε πλήρως, γύρισε στα κορτ μαζί με τον αδελφό του και πανηγύρισαν στη Φλόριντα μία ακόμη μεγάλη επιτυχία.

Ο τίτλος στο Μαϊάμι ήταν ο 123ος για τον Μάικ και ο 118ος για τον Μπομπ.



Για τον Τσιτσιπά, αλλά και τον Κούλχοφ ήταν ο πρώτος τους τελικός στα διπλά στο ATP Tour. 



«Είναι έμπνευση για εμάς να βλέπουμε τι κάνετε στα διπλά. Είστε θρύλοι στο διπλό. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθούν για να γίνεται πραγματικότητα το τουρνουά. Θέλω να σε ευχαριστήσω και σε εσένα Γουέσλι. Ελπίζουμε να παίξουμε και άλλες φορές στο μέλλον μαζί», δήλωσε Στέφανος Τσιτσιπάς στην τελετή απονομής, αποθεώνοντας τααδέλφια Μπράιν.



Οι νικητές παίρνουν από 1.000 πόντους στην παγκόσμια κατάταξη στα διπλά και μοιράζονται 457.290 δολάρια. Οι ηττημένοι κερδίζουν από 600 πόντους και μοιράζονται 223.170 δολάρια.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.