Το ευχαριστώ του Καρνέζη στον Αντσελότι

Ο πορτιέρε της Νάπολι επέστρεψε στη δράση μετά τις 25 Νοεμβρίου και αγωνίστηκε στο ματς με τη Τζένοα εκφράζοντας την ικανοποίησή του παρά το 1-1.

Ο Ορέστης Καρνέζης είχε να αγωνιστεί από τις 25 Νοεμβρίου και το ματς με την Κιέβο (0-0) και παράλληλα έχασε και τη θέση του στην Εθνική Ελλάδος. Στο ματς με τη Τζένοα πήρε πάλι θέση κάτω από τα δοκάρια και ευελπιστεί να βρει και πάλι το ρυθμό του.

«Θέλαμε τη νίκη, χαίρομαι που επέστρεψα πίσω στο παιχνίδι, ευχαριστώ τον Αντσελότι γι αυτή την ευκαιρία», είπε ο Έλληνας τερματοφύλακας μιλώντας στο Radio Kiss Kiss.

«Εγώ προσπαθώ πάντα να είμαι έτοιμος, προπονούμαι καλά, ο προπονητής ξέρει ότι όταν θέλει μπορεί να υπολογίζει σε μένα. Γνωρίζουμε ότι είναι μια περίοδος με πολλά παιχνίδια. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε, λυπάμαι.

Τώρα πρέπει να επιστρέψουμε και να εστιάσουμε στον εαυτό μας. Ήδη πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η Άρσεναλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, παίζει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως η Premier League, αλλά είμαστε και εμείς είμαστε πολύ καλοί, θα είναι δύσκολος αγώνας και για τους δύο», πρόσθεσε ο Καρνέζης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.