Άντριτς: «Περισσότερη προσοχή»

Σίγουρος πως η Εθνική ανδρών θα μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο, εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Άντριτς.

Σίγουρος πως η Εθνική ανδρών θα μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο, εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Άντριτς. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εμφανίστηκε καλύτερο συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Ρουμανία, ενώ συμπλήρωσε πως αν οι παίκτες του ήταν περισσότερο προσεκτικοί στον παίκτη παραπάνω, τότε θα είχαν καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Ο Άντριτς τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Η ομάδα σήμερα έδειξε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από ότι στο χθεσινό παιχνίδι με την Ρουμανία παίξαμε με ηρεμία ,αυτοσυγκέντρωση, και καθαρό μυαλό και με όπλο την εξαιρετική μας άμυνα καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και έτσι ήμασταν κοντά στο σκορ και αν ήμασταν λίγο ποιο προσεκτικοί στον παίκτη παραπάνω τώρα θα μιλάγαμε για μια σπουδαία νίκη. Διεκδικήσαμε μέχρι τέλος το παιχνίδι και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο να πάρουμε την ισοπαλία στο τέλος με το χαμένο σουτ του Μουρίκη σε παίχτη παραπάνω».

Στην συνέχεια, ο τεχνικός της Εθνικής υπογράμμισε: «Αύριο εάν παίξουμε όπως σήμερα νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τη Γερμανία αρκεί να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Θέλουμε την νίκη και θα τα καταφέρουμε καθώς και τη διαφορά των 2 γκολ που θα μας δώσει τη 2η θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.