Δεν κατατέθηκαν τα χρήματα

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, ο άγνωστος επενδυτής δεν είχε καταθέσει τα χρήματα στους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που αυξάνει την ανησυχία στις τάξεις της διοίκησης.

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, ο άγνωστος επενδυτής δεν είχε καταθέσει τα χρήματα στους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που αυξάνει την ανησυχία στις τάξεις της διοίκησης. Η προθεσμία για την κατάθεση των αποδεικτικών ήταν έως τις 13:00, όμως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση προς τη διοίκηση της Ένωσης για κάτι τέτοιο.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος (ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης έδωσε το παρών στο δ.σ της Super League για το θέμα που προέκυψε με τη συμμετοχή της Ένωσης στα play off) δεν είχε κάποια πληροφόρηση για την καταβολή των συγκεκριμένων χρημάτων, από την πλευρά του επενδυτή, έως την στιγμή που μπήκε στην αίθουσα της διοργανώτριας αρχής. Η ανησυχία και ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης μεγαλώνει και το φάσμα του αποκλεισμού από την UEFA έρχεται πιο κοντά για την ομάδα. Οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» πιστεύουν πως έπεσαν για μια ακόμα φορά θύματα και πως χάνεται ο χρόνος άδικα.

Εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να περιμένουν, μήπως κατατεθούν τα χρήματα τις επόμενες ώρες.

Κανονικά το ματς με τον Παναιτωλικό

Όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ από τους υπεύθυνους του ΟΑΚΑ, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στις εξέδρες, στον περιββάλοντα χώρο και στο μάτριξ του Ολυμπιακού σταδίου (οι οποίες προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟ – Ολυμπιακός) κι έτσι δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.