Δε θέλει Τουρκία ο Φερέιρα

Ο Φακούντο Φερέιρα δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα και φέρεται να έχει απορρίψει προτάσεις που δέχτηκε από ομάδες της γειτονικής χώρας, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Φακούντο Φερέιρα δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα και φέρεται να έχει απορρίψει προτάσεις που δέχτηκε από ομάδες της γειτονικής χώρας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού αναζητεί κάποια καλύτερη πρόταση από την Ευρώπη και εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τις φανέλες των Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του από την Μπενφίκα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του, τον προσεχή Ιανουάριο. Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν νέες επαφές των Πειραιωτών με την πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.