Θα… γεράσει στο Ντόρτμουντ ο Πίστσεκ

Ο σχεδιασμός της Μπορούσια για τις επόμενες σεζόν συνεχίζεται και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκο Ρόις, ήταν η σειρά του Λούκας Πίστσεκ να περάσει από το γραφείο των Μίχαελ Τσορκ και Χανς Γιόακιμ Βάτσκε.

Ο σχεδιασμός της Μπορούσια για τις επόμενες σεζόν συνεχίζεται και μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκο Ρόις, ήταν η σειρά του Λούκας Πίστσεκ να περάσει από το γραφείο των Μίχαελ Τσορκ και Χανς Γιόακιμ Βάτσκε. Ο διεθνής Πολωνός ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του μέχρι το 2020, κάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου θα κλείσει την καριέρα του στη Ντόρτμουντ. 

«Είμαστε χαρούμενοι που μετά τον Ρόις ανανεώσαμε μακροπρόθεσμα έναν ακόμη παίκτη που έχει επιδείξει μια μεγάλη ταύτιση με τον σύλλογο», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε. «O Λούκας είναι ένας σπάνιος χαρακτήρας. Ένας παίκτης που πάντα, ανεξαρτήτως δυσκολίας της κατάστασης, θέλει οπωσδήποτε να κερδίζει. Είναι ένας θεσμός στη δεξιά πλευρά της άμυνάς μας. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε χάσει τα τελευταία 31 ματς της Bundesliga με τον Πίτσεκ στην ενδεκάδα», δήλωσε από την πλευρά του ο Αθλητικός Διευθυντής, Μίχαελ Τσορκ.
Από την πλευρά του ο Πολωνός αμυντικός ανέφερε: «Δεν έχω γεννηθεί στο Ντόρτμουντ, αλλά έχω τόσο βαθειά στην καρδιά μου αυτόν τον σύλλογο και τον κόσμο του, που νιώθω εδώ και χρόνια ως πραγματικός Borusse και ποτέ δεν ένιωσα την επιθυμία να εγκαταλείψω την ομάδα. Θέλω να τελειώσω την καριέρα στη Μπορούσια και προσμένω με χαρά πάρα πολλές συναρπαστικές στιγμές με την κιτρινόμαυρη φανέλα».

Ο Πίστσεκ φοράει τη φανέλα της Μπορούσια από το 2010 και έχει συνδέσει το όνομά του με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του κλαμπ σε αυτήν τη δεκαετία (2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 1 νταμπλ και μια παρουσία σε τελικό Champions League). Η σημασία της παρουσίας του στο γήπεδο φαίνεται και από το φοβερό στατιστικό του αήττητου σερί της Ντόρτμουντ από τον Νοέμβριο του 2016 στην Bundesliga (μεταφράζεται σε 31 αγώνες) με αυτόν στην ενδεκάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.