Ζντοβτς: «Γενναίοι οι παίκτες μου»

Ο Γιούρι Ζντοβτς ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο της ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Κολοσσού.

Ο Γιούρι Ζντοβτς ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο της ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Κολοσσού. Ο Σλοβένος προπονητής τόνισε επίσης ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για το ότι δεν είπε στον Κάρτερ να αστοχήσει στη δεύτερη βολή στο φινάλε του αγώνα.

«Οι παίκτες μου είναι γενναίοι. Τους δίνω συγχαρητήρια για την νίκη τους απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί δεν έδωσα εντολή στον Μαρκ Κάρτερ να αστοχήσει στην δεύτερη βολή με 2,8” να απομένουν για την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο Ζντοβιτς.

Οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσεις ύστερα από ένα τέτοιο παιχνίδι και με τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Κάναμε εκπληκτική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν εξαιρετικοί. Όμως, φάγαμε πολλά αδικαιολόγητα τρίποντα, γιατί δεν κάναμε τη σωστή αλλαγή. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, επιθετικά βρεθήκαμε σε έναν εκπληκτικό ‘οίστρο’. Κάθε φορά που η ΑΕΚ ξέφευγε, βρίσκαμε τον τρόπο να περάσουμε μπροστά. 

Στην επίθεση με τον Κούπερ παίξαμε καλή άμυνα, αλλά το αμυντικό ριμπάουντ που χάσαμε έκρινε το ματς. Είχαμε την τελευταία επίθεση και δεν θέλω να κάνω σχόλιο αν ήταν φάουλ ή όχι, γιατί είναι μία δύσκολη απόφαση για όλους, όχι μόνο για τον διαιτητή. Όσο δικαιούταν τη νίκη η ΑΕΚ, άλλο τόσο τη δικαιούμασταν και εμείς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους. 

Δεν είχα ζητήσει σουτ τριών πόντων, αλλά βλέποντας τον Κατσίβελη πάνω στον Ρέλεφορντ θεώρησα δύσκολο το ένας με έναν. Γι’ αυτό ζήτησα πικ εν ρολ. Πράγματι, αυτοί έκαναν την αλλαγή, όπως θέλαμε. Πέρασε τον Καλαμπόκη αμέσως, ο Μιλόσεβιτς έκλεισε τη γωνία και, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να πασάρει. Δεν το έκανε. Μου είπε ότι του έκανε φάουλ ο Μιλόσεβιτς. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί ο Τρέβορ έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα, όπως όλοι. Με αυταπάρνηση και τρομερή ενέργεια. 

Παίζαμε με μία ομάδα Euro Cup που κοστίζει επτά φορές το δικό μας μπάτζετ και παίζαμε με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας που τους αναγκάσαμε να νικήσουν στην παράταση με ένα πόντο. Μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.